Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

PROFITĂ DE URMATOAREA TA IESIRE

FORD KUGA

Lasa orașul în urmă. Cu SUV Ford Kuga Plug-in Hybrid obții eficiență* prin performanța PHEV. Confort excepțional. Conectivitate de generație nouă. Disponibil și în varianta cu motorizare Full Hybrid cu auto-încarcare sau cu motor EcoBoost pe benzină sau EcoBlue pe motorină.

AUTONOMIA ELECTRICĂ

PÂNĂ LA 65 KM **

ÎNCĂRCARE COMPLETA

ÎN 3,5 ORE

img

Un amestec excelent de benzina si energie electrica

Tehnologia avansata Plug-in Hybrid (PHEV) a Kuga combina un motor electric, pe baza de baterie, cu un motor pe benzina Duratec de 2,5 litri. Bateria hibrida poate fi reincarcata la domiciliu sau la statiile de incarcare publice. Energia recuperata in timpul franarii ajuta, de asemenea, la incarcarea bateriei in timp ce conduci. Atunci cand este complet incarcat, Kuga PHEV se poate deplasa pana la 56 km numai cu energie electrica.

Configureaza
Ford Kuga 13
Noul Ford Kuga tot ce este mai bun din ambele lumi

Tot ce este mai bun din ambele lumi

Indiferent de destinatie, noua Kuga Plug-in Hybrid utilizeaza doua surse de alimentare, pentru a te ajuta sa ajungi la destinatie mai eficient ca oricand. Un motor electric avansat iti permite sa efectuezi deplasari mai scurte, de pana la 56 km, cu emisii zero si poate fi reincarcat in orice loc in care ai acces la o sursa de alimentare. Pentru deplasarile mai lungi, motorul pe benzina iti garanteaza ca poti merge cat de mult ai nevoie si ajuta la reincarcarea bateriei hibride in timpul functionarii, in timp ce energia captata din franarea regenerativa extinde autonomia electrica si mai mult.

Configureaza

Asistentul tau personal din timpul condusului

Ford Co-Pilot 360 combina o gama de tehnologii care lucreaza impreuna pentru a crea o experienta de condus mai confortabila si mai placuta. Tempomatul adaptiv iti regleaza automat viteza in functie de viteza vehiculului din fata. Sistemul poate chiar sa recunoasca indicatoarele de viteza si sa iti regleze viteza in mod corespunzator. Iar tehnologia de centrare pe banda de circulatie poate oferi asistenta la directie, respectand marcajele drumului, pentru a te ajuta sa te pozitionezi pe mijlocul benzii.

Configureaza
Ford Kuga 14
Ford Kuga 15

Descopera o lume a conectivitatii

Un modem FordPass Connect integrat duce experienta noului Ford Kuga la un nivel superior, cu o serie de caracteristici utile, inclusiv Wi-Fi 1 integrat, sistem de navigatie la bord imbunatatit si actualizari in timp real privind traficul2. Localizeaza-ti vehiculul, blocheaza si deblocheaza usile sau, daca ai un vehicul cu transmisie automata, chiar porneste motorul de la distanta. Iar in eventualitatea unui accident, FordPass Connect poate trimite automat un eCall (apel de urgenta) catre serviciile de urgenta si le poate comunica unde se afla vehiculul tau.

Daca detii un Kuga Plug-In Hybrid, aplicatia FordPass iti ofera si mai multe functii, exclusive pentru PHEV. Vizualizeaza nivelul actual al bateriei si autonomia; monitorizeaza tiparele de condus si de utilizare a energiei; localizeaza statiile publice de incarcare si seteaza orele preferate de incarcare la domiciliu. Poti chiar sa pre-setezi temperatura cabinei pentru a fi gata de plecare.

Configureaza

Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

Asistenta la pre-coliziune, cu functia de detectare a pietonilor, utilizeaza o tehnologie cu camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionezi la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

Configureaza
Noul Ford Kuga asistenta pietoni
Noul Kuga scaune adaptabile

Scaunele flexibile se adapteaza nevoilor tale

Noua Kuga este conceputa pentru a fi gata de orice, cu un nou design interior dinamic, care iti ofera libertate extrema si se adapteaza la orice calatorie. Utilizarea inteligenta a spatiului iti ofera o capacitate de incarcare de 645 litri. Ai nevoie de mai mult spatiu in portbagaj pentru o calatorie lunga sau preferi luxul unui spatiu in plus pentru picioare, la scaunele din spate? Scaunele flexibile din spate gliseaza in fata si in spate, pentru a se potrivi nevoilor tale, crescand capacitatea de depozitare spate cu 67 litri atunci cand acestea sunt pozitionate maxim in fata – asa ca nu vei avea nicio problema sa iei cu tine tot ce iti este necesar.

Configureaza
ford kuga eu Ford_Kuga_3_CX482_M_L_55548_21x9_2160x925