Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD MUSTANG MACH-E

Legendar. Electrificat. Modelul unic Mustang® se mândrește cu performanțe complet electrice. Autonomie de până la 599 Kilometri și acces la peste 500.000 de stații de încărcare în Europa. Ford Mustang Mach‑E® electric SUV - Nu te lua după mulțime.De la 0 la 100 km/h în1
3.7 s
Autonomie maximă2
600 km
Încărcare rapidă în aprox. 10 minute3
124.01 km

Ford SYNC 4A este un sistem de infotainment în mașină conectat la cloud4, care permite planificarea avansată a traseului și recunoașterea vocală conversațională.Descriere imagine 1

Plafon panoramicLasă lumina să pătrundă în interior cu un acoperiș panoramic opțional. Un strat special ajută interiorul să rămână mai rece în timpul verii și mai cald în timpul iernii5.

INCARCAREA LA DOMICILIU

Economisesti timp si bani atunci cand renunti la combustibilul fosil. Incarcarea vehiculului la domiciliu inseamna ca poti incepe fiecare zi cu pana la 610 km de autonomie electrica, suficient pentru majoritatea deplasarilor tale.

ford mustang mach e 44
ford mustang mach e 45

INCARCAREA LA O STATIE PUBLICA

Mustang Mach-E va avea capacitate de incarcare CC de mare putere - ceea ce inseamna ca vei putea reincarca pana la 117 km de autonomie in doar 10 minute la o statie de incarcare de mare putere.

Vezi statii de incarcare

BENEFICIILE VEHICULELOR ELECTRICE


Gata cu drumurile la benzinarie. Acum beneficiezi de costuri de intretinere reduse, precum si de deduceri fiscale si pentru zonele de emisii. Lista de economii atunci cand treci la un vehicul complet electric este una semnificativa.

ford mustang mach e 56

SUBVENTII GUVERNAMENTALE PENTRU AUTOMOBILE ELECTRICE

Cand cumperi un Mustang Mach-E beneficiezi de o subventie de pana la 45.000 lei prin programul guvernamental RABLA Plus. Pentru soferii de autoturisme de serviciu, vehiculele complet electrice pot oferi reduceri atractive ale obligatiilor fiscale aferente beneficiilor non-monetare comparativ cu vehiculele alimentate cu benzina si motorina.

Ford Mustang Mach E 20

COMPARA MODELELE

MODURI DE CONDUS

Vehiculul tau Mustang Mach-E iti permite sa iti adaptezi experienta de condus la stilul preferat. Trei moduri de condus diferite, Active, Whisper si Untamed, modifica sunetele motorului, iluminarea ambientala si chiar capacitatea de reactie a vehiculului pentru a se potrivi perfect cu starea ta de spirit.

Solicita oferta
Ford Mustang Mach E 21
ford mustang mach e 47

CONDUS CU O SINGURA PEDALA

Mustang Mach-E dispune de un sistem avansat de condus cu o singura pedala. Ridica piciorul de pe pedala de acceleratie, iar vehiculul va incetini usor in mod automat. Energia pierduta de obicei prin decelerare este, de asemenea, recuperata si utilizata pentru a extinde autonomia bateriei. Prin acest sistem poti conduce folosind o singura pedala majoritatea timpului. Trebuie sa utilizezi pedala de frana doar in cazul in care trebuie sa franezi mai brusc.

Solicita oferta
ford mustang mach e 46
Ford Mustang Mach E 22

TEMPOMAT ADAPTIV

Usureaza deplasarea in conditii de trafic intens. Tempomatul adaptiv cu oprire-pornire iti permite sa mentii automat distanta prestabilita fata de vehiculul din fata ta. Poate chiar opri complet vehiculul, in caz de trafic intens, pentru ca apoi sa accelereze automat pana la viteza aleasa.

Solicita oferta

SISTEM DE ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de asistenta pre-coliziune foloseste o camera pentru a scana drumul din fata si te avertizeaza daca identifica o posibila coliziune cu un vehicul, un pieton sau un ciclist. Daca nu reactionezi la timp la avertisment, sistemul poate aplica in mod automat pana la o forta maxima de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale sau chiar la evitarea acesteia.

Solicita oferta
Ford Mustang Mach E 23
Ford Mustang Mach E 24

ASISTENTA ACTIVA LA PARCARE

Atunci cand ai nevoie, lasati masina sa se ocupe de parcare. Odata activat, sistemul inteligent de asistenta activa la parcare poate identifica un spatiu perpendicular sau paralel adecvat, apoi te poate directiona fara efort la intrarea si la iesirea din locul de parcare. Asistenta la marsarier si la parcarea laterala declanseaza, de asemenea, o alerta sonora atunci cand te apropii prea mult de obiectele din jur.

Solicita oferta

SISTEM DE ASISTENA PENTRU UNGHIUL MORT SI ALERTA LA INTERSECTAREA CU TRAFICUL

Iti ofera o pereche de ochi in plus. Alerta la intersectarea cu traficul te ajuta atunci cand iesi cu spatele dintr-un spatiu, avertizandu-te daca detecteaza vehicule care se apropie dintr-o parte sau din alta.

In mod similar, sistemul de asistenta pentru unghiul mort verifica daca exista vehicule ascunse in unghiul mort in timp ce conduci. Daca este detectat un pericol, sistemul te alerteaza prin intermediul luminilor de avertizare din ambele oglinzi laterale.

Solicita oferta
Ford Mustang Mach E 25
Ford Mustang Mach E 26

SISTEM PENTRU MANEVRE DE EVITARE

Vehiculul tau Mustang Mach-E include sistemul de asistenta pentru manevrele de evitare, in cadrul sistemului mai amplu de asistenta pre-coliziune. Tehnologia este conceputa sa detecteze atunci cand virezi pentru a evita un obstacol si sa iti ofera sprijin suplimentar ca sa te ajute sa directionezi vehiculul pe langa obiectul aflat in calea ta.

Solicita oferta

FAZA LUNGA AUTOMATA

Vehiculul tau Mustang Mach-E poate reduce automat luminozitatea fazei lungi atunci cand detecteaza ca te apropii de trafic din sens opus. Functia faza lunga automata poate reveni apoi automat la faza lunga odata ce drumul din fata se elibereaza.

Solicita oferta
Ford Mustang Mach E 27
ford mustang mach e 48
Ford Mustang Mach E 28

SYNC 4A

Ford SYNC 4A este un sistem de comunicare si divertisment in masina, conectat la cloud. Conectivitatea la cloud permite planificarea avansata a traseului si recunoasterea vocii in conversatii. Iar datorita integrarii wireless cu smartphone-ul, a gestionarii incarcarii vehiculelor electrice, a ecranului tactil intuitiv de 15,5”, plus multe altele, vei beneficia de un nou nivel de conectivitate in masina.

Solicita oferta

APLICATIA FORDPASS

Conecteaza Mach-E la aplicatia FordPass de pe smartphone-ul tau, pentru a debloca si mai mult componentele inteligente. Poti folosi telefonul pentru a localiza vehiculul, pentru a-l incuia sau descuia de la distanta, pentru a monitoriza presiunea din pneuri si pentru a primi alerte cu privire la starea vehiculului. Poti planifica trasee cu ajutorul telefonului, apoi partaja destinatiile cu vehiculul tau, astfel incat incarcarea sa fie stabilita automat de-a lungul rutei, daca vei avea nevoie. Mai mult, in cazul special al Mach-E, caracteristica „Autonomie inteligenta” afiseaza nivelurile de incarcare, distanta de deplasare ramasa si statiile de incarcare publice convenabile de pe drum.
Bucura-te si de acces gratuit la reteaua de incarcare FordPass, cu reduceri* la statiile de incarcare NewMotion si IONITY.

Solicita oferta
ford mustang mach e 49
ford mustang mach e 50

ACTUALIZARI WIRELESS

Vehiculul tau Mustang Mach-E este conceput astfel incat sa evolueze in timp. Actualizarile wireless sigure ofera imbunatatiri: de la actualizarea software-ului SYNC® 4A, la upgrade-uri care imbunatatesc calitatea, capacitatea si confortul vehiculului tau. Cele mai multe dintre aceste actualizari sunt instalate automat, datorita tehnologiei inovatoare, conectate la cloud. Actualizarile mai mari pot fi instalate prin Wi-Fi atunci si acolo unde este convenabil pentru tine.

Solicita oferta
ford mustang mach e 53

UN AUTOMOBIL ELECTRIC CU AWD

Tractiunea integrala (AWD) electrica avansata cu motor dual ridica stacheta. Motorul electric de pe puntea din fata si din spate imbunatateste performanta si te ajuta sa abordezi conditii de condus mai dificile.

Solicita oferta
ford mustang mach e 54
ford mustang mach e 55

AUTONOMIA BATERIEI

Modelul Mustang Mach-E este disponibil cu doua optiuni de baterie, ambele disponibile pentru versiunile cu tractiune spate sau tractiune integrala. Bateria Mach-E cu autonomie standard (68 kWh capacitate utilizabila) dispune de pana la 440 km de autonomie electrica. Bateria cu autonomie extinsa (88 kWh capacitate utilizabila) poate asigura pana la 610 km la o singura incarcare.

Solicita oferta
ford mustang mach e 51
Ford Mustang Mach E 32

SISTEM E-LATCH

Pentru a crea un design simplu si elegant am eliminat manerele de pe usile modelului Mustang Mach-E. Acum, cand te apropii de vehiculul tau, sistemul va recunoaste telefonul sau cheia cu telecomanda si va ilumina un buton de pe stalpul usii. Atinge, pur si simplu, butonul pentru a deschide usa. Cand pleci, sistemul se va incuia automat.

Solicita oferta

TELEFONUL TAU IN LOC DE CHEIE

Nu te mai stradui cu cheia cu telecomanda. Foloseste telefonul in loc de cheie pentru a porni si opera vehiculul Mustang Match-E. Cu aplicatia FordPass poti, de asemenea, sa deschizi portbagajul si sa activezi caracteristica de pornire de la distanta a Mustang-E fara a avea nevoie de o cheie cu telecomanda fizica.

Solicita oferta
ford mustang mach e 52

Ai intrebari despre Mustang Mach-E?

INTREBARI FRECVENTE DESPRE MUSTANG MACH-E

Termeni si Conditii
ford au mustang mach e 22_FRD_MCH_48138 1000x1000 mach e panoramic roof