Formula distractiei

NOUL FORD FIESTA ST

Ia loc si tine-te bine

NOUL FORD FIESTA ST

200 CP de zambet satisfacut

NOUL FORD FIESTA ST

NOUL FORD FIESTA ST

Deblocheaza performanta

Noul Fiesta ST este mai puternic, reactioneaza mai bine si este mai distractiv de condus decat pana acum. Un motor EcoBoost complet nou, de 1,5 litri, care asigura 200 CP, cu un cuplu de 290 Nm si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 6,5 secunde. Dezactivarea cilindrilor poate imbunatati eficienta pentru condusul zilnic, ajutandu-te sa economisesti combustibil. Iar introducerea unui diferential cu alunecare limitata imbunatateste tractiunea si controlul atunci cand ai nevoie cel mai mult.

Perfectioneaza-ti experienta de condus

Noul Fiesta ST este disponibil cu trei moduri de deplasare selectabile: normal, sport si pista. Fiecare setare regleaza performanta masinii, modificand cartografierea motorului, pozitia clapetei de acceleratie, a pedalei de frana si a reactiei volanului. Toate acestea combinate cu vectorul de cuplu imbunatatit, controlul electronic al stabilitatii si cu sasiul reglat pentru performanta, pentru o manevrabilitate optima indiferent daca te deplasezi pe autostrada sau daca te bucuri de o zi pe pista.

Muzica ta favorita, asa cum ar trebui sa se auda

Oricare ar fi gusturile tale, muzica merita sa sune asa cum a intentionat artistul. Si exact asa se intampla in noul Fiesta. De ce? Deoarece este disponibil cu B&O PLAY. Acest sistem audio premium de 675 wati ofera un sunet bogat si puternic, printr-un sistem ce include 10 difuzoare, woofer si subwoofer. Iar aceasta tehnologie avansata a fost special conceputa, dezvoltata si reglata pentru noul Fiesta de catre specialistii in acustica ai B&O PLAY. Asa ca mareste volumul si bucura-te de trupele si piesele favorite in sala de concerte a masinii tale.

Mentine controlul, indiferent de conditii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul Noului Fiesta ST. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia.

Promotii si oferte speciale

Profita acum 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.