Aventuroasa prin natura ei

FORD FIESTA ACTIVE

Incearca sa-ti iei ochii de la ea

FORD FIESTA ST-LINE

Un simt innascut al prestigiului

FORD FIESTA VIGNALE

Haute couture pentru masini

FORD FIESTA TITANIUM

Ia loc si tine-te bine

FORD FIESTA ST

NOUL FORD FIESTA

Cu adevarat inteligent

Tehnologia trebuie sa aiba mereu un scop. Cand pornesti noul Fiesta din generatia urmatoare, dai viata unei game complete de functii si sisteme avansate. De exemplu, Asistenta activa la parcare, Tempomatul adaptiv, Asistenta la pastrarea benzii, Recunoasterea indicatoarelor rutiere…Fii gata sa te bucuri de tehnologii atat de inteligente si utile, incat te vei intreba cum te-ai descurcat fara ele pana acum.

Relaxant si revigorant. Valoros si inteligent

Daca tehnologiile inteligente functioneaza fara probleme in casa ta, ar trebui sa se comporte la fel si in masina. De aceea, Fiesta din generatia urmatoare e echipat cu SYNC 3 pentru a-ti usura viata, cu B&O PLAY pentru a-ti face calatoriile mai distractive, și cu un plafon panoramic ce poate fi deschis, pentru ca fiecare deplasare sa fie si mai placuta. Pregateste-te sa descoperi toate acestea si multe altele, intr-un spatiu ce-ti ofera tot confortul si functionalitatea la care visezi.

Bucura-te de performanta. Imbratiseaza eficienta.

De ce sa alegi intre performante antrenante si eficienta? Cu noul Ford Fiesta le poti avea pe toate. Motorul Ford EcoBoost pe benzina. de 1,0 litri, este castigator al premiului Motorul international al anului de cinci ori, iar acum este la dispozitia ta. Tehnologia Auto Start-Stop te ajuta sa economisesti combustibil, ori de cate ori opresti la semafor. Iar dinamica de condus sofisticata si manevrabilitatea precisa iti asigura o experienta placuta la volan si fara niciun compromis.

Siguranta ta, prioritatea noastra

Noul Fiesta din generatia urmatoare integreaza o serie de tehnologii avansate , concepute pentru a te proteja pe tine, pasagerii tai si vehiculul, in caz de accident. Printre dotarile esentiale se numara si Sistemul de oprire activa in oras, protectoarele de margini pentru portiere si SYNC 3 cu asistenta de urgenta. Mai sunt disponibile multe alte sisteme, unele avand rolul de a preveni accidentele.

Promotii si oferte speciale

Profita acum 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.