Spatiu pentru familie, prieteni si bagajul de picnic

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Intruchiparea designului modern

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Savureaza spatiile deschise

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Calatoreste cu stil

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Mai mult spatiu pentru bagaje, mai multe activitati in weekend

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

NOUL FORD TOURNEO CUSTOM

Creat pentru transportul de persoane, avanseaza acum la un nou nivel Confort de exceptie, design inteligent, tehnologie avansata si spatiu pana la noua persoane. Il manevrezi la fel de usor ca pe un autoturism si are un exterior ultramodern.

Tehnologii de varf pentru relaxarea si confortul tau

Noul Tourneo Custom are o lista impresionanta de caracteristici inteligente, de asistare a soferului, ca de exemplu un sistem de asistenta pentru unghiul mort, ce vede vehicule pe care tu nu le poti vedea. Functia Intelligent Speed Assist foloseste camera de recunoastere a indicatoarelor rutiere, pentru a detecta in prima instanta limita de viteza in curs (cand este activata), ajutandu-te sa mentii viteza sub limita.

Sistemul Alerta la Intersectarea cu Traficul te avertizeaza daca detecteaza vehiculele care se apropie cand iesi cu spatele. Iar Adaptive Cruise Control e conceput sa te ajute sa mentii automat o distanta prestabilita fata de vehiculul din fata ta.

Motor cu tehnologie avansata

Motorul Ford EcoBlue de 2,0 litri e cu adevarat avansat, generand putere si cuplu la niveluri foarte inalte. In mod impresionant, motorul satisface si obiectivele de emisie ultra-scazuta si creste eficienta consumului de combustibil.

Relaxeaza-te si bucura-te de drum

Cu noul Tourneo Custom, te bucuri de o experienta exceptionala la bord, oriunde te-ai aseza. Scaunele flexibile din spate ofera multe configuratii posibile, iar daca alegi versiunea cu ampatament lung L2, ai si mai mult loc pentru bagaje.

Noile scaunele reversibile de pe randul doi, iti permit sa creezi cu usurinta un aranjament pentru conferinte. De asemenea, in functie de modelul ales, te poti bucura de trei scaune separate pe randul doi si locuri individuale pe randul trei. Scaunele individuale pot fi pliate, rabatate, culcate si indepartate separat. In ce priveste confortul, tesaturile si tapiteriile premium, optiunile de depozitare si executia de calitate la nivel de autoturism, asigura atat satisfactia soferului, cat si pe cea a pasagerilor.

Un sistem care ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele mai lente pe drumul din fata sau pietonii care s-ar putea intersecta cu traseul masinii tale, avertizand prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul aplica automat franele. Tehnologia a fost special conceputa pentru reducerea severitatii accidentelor sau evitarea completa a acestora, functionand eficient la viteze pana in 80 km/h (cu vehicul si carosabil in stare normala).

Promotii si oferte speciale

Profita acum 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.