FORD MUSTANG

Noul FORD MUSTANG

FORD MUSTANG

Noul FORD MUSTANG

FORD MUSTANG

Noul FORD MUSTANG

FORD MUSTANG

Noul FORD MUSTANG

Pret standard de la 52.500 € * TVA inclus

FORD MUSTANG

Un simbol imposibil de ratat. Doua modele. Formidabilului Ford Mustang GT i se alatura acum cel mai puternic si mai capabil Mustang care a strabatut vreodata drumurile europene: Ford Mustang Mach 1.

Ambele modele Ford Mustang ofera euforie la cerere. Ambele au un design aerodinamic, un stil agresiv, plus numeroase caracteristici avansate si tehnologii de asistenta. Iar aceste masini sport asigura o putere de neegalat. De fapt, motorul V8 Mach 1 de 5,0 litri poate avea un cuplu impresionant de 529 Nm si 460 CP, plus o durata de accelerare 0-100 km/h de 4,4 secunde in modul automat si 4,8 secunde in modul manual. Intrebarea este: cat de interesat esti tu de performanta?

DEBLOCHEAZA LATURA INTELIGENTA

Aplicatia FordPass te conecteaza complet la noul Mustang si te mentine in miscare in moduri inteligente si intuitive. Poti beneficia de acces la distanta la masina ta sport oriunde te afli, ii poti monitoriza ultima locatie si o poti si incuia de la distanta, pentru un plus de liniste. Actualizarile de trafic in timp real trimise catre sistemul de navigatie al vehiculului te ajuta sa eviti intarzierile. Iar datorita alertelor privind starea tehnica a vehiculului trimise direct pe telefon, vei afla imediat despre orice probleme, astfel incat sa poti gestiona rapid lucrarile de intretinere, cu toate informatiile de care ai nevoie.

HANDS FREE CU SYNC 3

Ford SYNC 3 iti asigura conexiunea. Poti controla telefonul, muzica si navigatia folosind comenzi vocale normale. Sistemul este prevazut cu un ecran tactil color de 8”, care raspunde la gesturi de ciupire si glisare pentru control intuitiv. De asemenea, SYNC 3 se poate conecta la Apple CarPlay si Android Auto, iar AppLink te ajuta sa accesezi unele dintre aplicatiile tale preferate de pe telefon.

Promotii si oferte speciale

Profita acum 

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
  • [*]

    Asistenta de urgenta Ford este disponibila in peste 40 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag e declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau cand un senzor care inregistreaza o coliziune, intrerupe pompa de combustibil. Asistenta de urgenta nu este acceptata in toate limbile europene.